Használtautó beszámítás

Használtautó beszámítás

(Lízing kiegyenlítéssel is)

Gépjármű parkunkban minőségi és megkímélt autók közül válogathat! 

Beszámítjuk autóját reális értékben 15 - 20 perces állapotfelmérést követően.

 

Beszámítjuk Autóját vagy Azonnal Készpénzben Kifizetjük

Rengeteg oka lehet annak, ha egy autó eladósorba kerül. Használtautó Beszámítás vagy Használtautó Felvásárlás igénye esetén bármiért is dönt úgy hogy eladná, nem számít, mindenképpen reális ajánlatot teszünk! Használtautó kereskedelem tevékenységünk keretében rengeteg olyan ügyféllel találkoztunk már, akik hosszú hónapok óta igyekeztek eladni megunt vagy feleslegessé vált autójukat.. Az autóeladás azonban ennél jóval összetettebb munka, amibe időt, energiát és pénzt is fektetni kell, kizárólag erős idegrendszerrel rendelkező polgártársainknak ajánlott tevékenység,  fontos tudni hogy minél tovább árulja az autót annál kevesebbet ér, költséget, kiadást is jelent. Az autó ugyanis álló helyzetében, illetve használat közben is tönkre tud menni. Arról nem beszélve, hogy a súlyadót a biztosítást fizetni kell rá, akkor is ha nem mozdult az autóval otthonról.

Nálunk a használtautó felvásárlás - autóbeszámítás, gyors, rugalmas, és ami a legfontosabb hogy KORREKT!

Az ingyenes állapotfelmérés telephelyünkön történik, azonnali és garantált ajánlatot teszünk, márkától, kortól, értéktől és állapottól függetlenül. Ha az árat megfelelőnek találja, akkor a használtautó felvásárlás következő lépése a papírmunka. De nem kell megijedni, néhány aláíráson túl minden más terhet leveszünk a válláról, munkatársainkkal minden papírmunkát vállalunk! A gépjármű árának kifizetésére sem kell sokat várnia, amint a papírmunkát elvégeztük, a helyszínen készpénzben azonnal kifizetjük vagy utalunk. Az is gyakran előfordul, hogy Ügyfelünk a régi autója helyett minél előbb szeretne egy másikat. Ilyenkor a legtöbb esetben egyből tudunk olyan autót ajánlani, ami az elvárásoknak és az igényeknek megfelel és ráadásul az autóját is be tudjuk számítani.

Ha eladó az autója vagy ha a beszámítása kényelmesebb önnek, kérem keress minket bizalommal a honlapon található elérhetőségek bármelyikén és a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk önnel!

 

Mit kell tennie?

1. Töltse ki az űrlapot! Kérjük, hogy minél több képet csatoljon a gépjárműről, belső és külső fotókat egyaránt.

2. A beérkezett ajánlatot feldolgozzuk és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

3. Az előzetes értékbecslést időpont egyeztetés követi a telephelyünkön.

4. Felértékeljük az autót és amennyiben létrejön a megállapodás, azonnal készpénzben kifizetjük autóját.

5. Amennyiben beszámítani szeretné autóját, gépjármű kínálatunkból választhatja ki új kedvencét.

 

                                                       Ajánlatkérés 

 

Szolgáltatásaink
Kérdése van?
  • Használtautó beszámítás, felvásárlás
  • hívjon