Használtautó beszámítás

Használtautó beszámítás

(Lízing kiegyenlítéssel is)

Gépjármû parkunkban minõségi és megkímélt autók közül válogathat! 

Beszámítjuk autóját reális értékben 15 - 20 perces állapotfelmérést követõen.

 

Beszámítjuk Autóját vagy Azonnal Készpénzben Kifizetjük

Rengeteg oka lehet annak, ha egy autó eladósorba kerül. Használtautó Beszámítás vagy Használtautó Felvásárlás igénye esetén bármiért is dönt úgy hogy eladná, nem számít, mindenképpen reális ajánlatot teszünk! Használtautó kereskedelem tevékenységünk keretében rengeteg olyan ügyféllel találkoztunk már, akik hosszú hónapok óta igyekeztek eladni megunt vagy feleslegessé vált autójukat.. Az autóeladás azonban ennél jóval összetettebb munka, amibe idõt, energiát és pénzt is fektetni kell, kizárólag erõs idegrendszerrel rendelkezõ polgártársainknak ajánlott tevékenység,  fontos tudni hogy minél tovább árulja az autót annál kevesebbet ér, költséget, kiadást is jelent. Az autó ugyanis álló helyzetében, illetve használat közben is tönkre tud menni. Arról nem beszélve, hogy a súlyadót a biztosítást fizetni kell rá, akkor is ha nem mozdult az autóval otthonról.

Nálunk a használtautó felvásárlás - autóbeszámítás, gyors, rugalmas, és ami a legfontosabb hogy KORREKT!

Az ingyenes állapotfelmérés telephelyünkön történik, azonnali és garantált ajánlatot teszünk, márkától, kortól, értéktõl és állapottól függetlenül. Ha az árat megfelelõnek találja, akkor a használtautó felvásárlás következõ lépése a papírmunka. De nem kell megijedni, néhány aláíráson túl minden más terhet leveszünk a válláról, munkatársainkkal minden papírmunkát vállalunk! A gépjármû árának kifizetésére sem kell sokat várnia, amint a papírmunkát elvégeztük, a helyszínen készpénzben azonnal kifizetjük vagy utalunk. Az is gyakran elõfordul, hogy Ügyfelünk a régi autója helyett minél elõbb szeretne egy másikat. Ilyenkor a legtöbb esetben egybõl tudunk olyan autót ajánlani, ami az elvárásoknak és az igényeknek megfelel és ráadásul az autóját is be tudjuk számítani.

Ha eladó az autója vagy ha a beszámítása kényelmesebb önnek, kérem keress minket bizalommal a honlapon található elérhetõségek bármelyikén és a lehetõ leghamarabb kapcsolatba lépünk önnel!

 

Mit kell tennie?

1. Töltse ki az ûrlapot! Kérjük, hogy minél több képet csatoljon a gépjármûrõl, belsõ és külsõ fotókat egyaránt.

2. A beérkezett ajánlatot feldolgozzuk és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

3. Az elõzetes értékbecslést idõpont egyeztetés követi a telephelyünkön.

4. Felértékeljük az autót és amennyiben létrejön a megállapodás, azonnal készpénzben kifizetjük autóját.

5. Amennyiben beszámítani szeretné autóját, gépjármû kínálatunkból választhatja ki új kedvencét.

 

                                                       Ajánlatkérés 

 

Szolgáltatásaink
Kérdése van?
  • Használtautó beszámítás, felvásárlás
  • hívjon